Автоматизована система побудови математичної моделі газогідродинамічних дросельних схем - Пістун, Євген Павлович; Грудецький, Роман Ярославович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті наведено характеристики і функціональні можливості побудови вимірювальних дросельних схем, наведено розробку програмного додатку для автоматизації побудови дроселів будь-якого порядку