Оцінка результатів ортезування нижніх кінцівок з вико-ристанням цифрових фотокамер з великою дісторсією - Качер, Владимир Семенович; Гадяцкий, Александр Владимирович; Задерей, Юрий Николаевич; Роман, Любовь Константиновна; Василенко, Ирина Николаевна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті наведено порівняльний аналіз методів оцінки результатів ортезування нижніх кінцівок. Представлено схему вимірювань і математичний апарат для мінімізації впливу дисторсії об'єктиву фотокамери на результати вимірювань