Енергозберігаючі технології на рівні прийняття рішень - Чайковська, Євгенія Євстафіївна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Представлені технології функціонування енергетичних систем на рівні прийняття рішень та оцінена їх ефективність