Робочий процес радіально-діагональної гідротурбіни (РОД). Методика побудови прогнозної універсальної характеристики - Потетенко, Олег Васильевич; Гришин, Александр Мефодиевич; Яковлева, Людмила Константиновна; Вахрушева, Ольга Сергеевна; Крупа, Евгений Сергеевич; Вахрушева, О. С.; Гулахмадов, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянутий робочий процес радіально-діагональної гідротурбіни і пропонується метод побудови прогнозної характеристики. Проведено порівняння пропонованої гідротурбіни РОД400 з гідротурбіною РО400