Про кінетичні параметри осадження бору на поверхні вуглецевих волокон - Скачков, Віктор Олексійович; Іванов, Віктор Ілліч; Воденніков, Сергій Анатолійович; Мосейко, Юрій Вікторович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Викладено підхід до вивчення кінетичних параметрів осадження твердого осаду у вигляді кристалічного бору на поверхні вуглецевих волокон у проточному термохімічному реакторі ізобарного типу