Хлорування продуктів взаємодії 2-тіенілгліоксаля з амідами карбонових кислот та аренсульфамідами - Штамбург, В. В.; Анищенко, А. А.; Штамбург, В. Г.; Мазепа, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Досліджено взаємодію 2-тієнілгліоксалю з уретаном, амідами карбонових кислот, пара-нітроаніліном, аренсульфоніламідами. Була розглянута можливість використання нових похідних 2-тієнілгліоксалю в якості синтонів в органічному синтезі, шляхом їх модифікації в результаті N-хлорування