Аналіз напружено-деформованого стану при радіаційній повзучості з урахуванням впливу періодичної зміни температур та навантажень - Корытко, Ю. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті наведені рівняння стану повзучості та пов’язаного з нею накопичення пошкоджуваності, показана їх придатність у дослідженнях напружено-деформованого стану конструкцій при радіаційній повзучості. Представлені результати чисельних досліджень вигородки атомного реактору ВВЕР-1000, продемонстрований вплив періодичної зміни робочих температур на процеси релаксації напружень