Розрахунково-експериментальний підхід для аналізу пошкоджуваності при ударному малоцикловому навантаженні - Бреславський, Д. В.; Наумов, І. В.; Татарінова, О. А.; Кипенський, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Статтю присвячено опису розрахунково-експериментального методу визначення рівня пошкоджуваності у пластинчатих конструктивних елементах, що обумовлена їх циклічним ударним навантаженням. Наведено стислий опис методу та результати чисельних й експериментальних досліджень