Підвищення ефективності транспортного процесу в АПК шляхом пакетування вантажів - Докунихин, В. З.; Бондарев, С. И.; Мельник, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Наведено методику оцінки економічної ефективності транспортного процесу в агропромисловому комплексі з використанням операцій пакетування вантажів