Вплив вторинних дефектів на надійність динамічних інформаційних систем - Маевский, Д. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження впливу вторинних дефектів в програмному забезпеченні динамічних інформаційних систем на їх надійність. Виявлена та досліджена тенденція збільшення кількості вторинних дефектів на початковій стадії процесу тестування, що негативно впливає на надійність