Удосконалення організації пасажирських перевезень в умовах конкуренції - Нечитайленко, А. С.; Шевченко, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Дана стаття присвячується підвищенню конкурентоспроможності залізничного транспорту України відносно повітряного та автомобільного транспорту. За умови підтримки та покращення нової цінової та сервісної політики на залізничному транспорту і надалі буде конкурентоспроможність на високому рівні