Дослідження вологості деревно-полімерних матеріалів на вторинних полімерів - Лебедев, В. В.; Карев, А. И.; Чавров, С. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження вологості деревинно-полімерних композитів на основі відходів поліпропілену й органічних відходів і її вплив на технологічні характеристики зразків