Особливості порушення мікроелементного обміну у експериментальних тварин під впливом поверхнево-активних речовин - Щербань, Н. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
На основі літературних даних і власних експеріментальних досліджень розкриті біохімічні механізми порушення мікроелементного обміну у теплокровних під впливом поверхнево-активних речовин