пакувального матеріалу на основі природних складових - Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження паропроникності і водопоглинання розробленого комбінованого пакувального матеріалу на основі природних складових