Створення високоефективних проточних частин високонапірних радіально-осьових гідротурбін - Миронов, К. А.; Тыньянова, И. И.; Гулахмадов, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В роботі розглянуті питання підвищення енергетичних показників проточних частин високонапірних гідротурбін. Досліджувався вплив геометричних параметрів лопатевої системи робочого колеса та форми профілю лопатки направляючого апарату на формування енергокавітаційних якостей гідротурбіни