Аналітичний вираз розподілу температури в ємбріоні для технології Зілос - Мегель, Ю. Е.; Левкин, Д. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
За допомогою кривої Без'є в статті математично розраховане розподілення температури, яке відображається на кожному шарі ембріона кільцями ізотерм в технології Зілос