Оцінка похибок вимірювання коерцитивної сили при структурному аналізі виробів двополюсним електромагнітом - Власовец, В. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Визначено вплив крайових ефектів (розподіл магнітного потоку при намагнічуванні виробу, наявність геометричних змін в областях намагнічування) і площі поперечного перерізу, відстані між полюсами і до котушок полюсних наконечників на похибку вимірювання коерцитивної сили при оцінці властивостей виробів неруйнівним магнітним методом