Глава 4. Основи єдиної теорії рушіїв на безперервних потоках. Розробка напрямки технічного прогресу в галузі авіадвигунобудування, пов'язаного з підвищенням газодинамічної стійкості роботи повітряно-реактивних двигунів при зльоті, польоті й посадці - Мамедов, Б. Ш. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглядається новий напрямок технічного прогресу у галузі авіадвигунобудівництва, пов´язаного з підвищенням газодинамічної стійкості роботи повітря-реактивних двигунів при зльоті, польоті, посадці