Капсулювання гранульованих мінеральних добрив плівками на основі полімерних відходів в апараті псевдозрідженого стану - Нагурський, О. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Досліджено можливість капсулювання гранульованих мінеральних добрив оболонками на основі полімерних відходів в апараті псевдозрідженого стану. Встановлені величини основних технологічних параметрів процесу покриття