Особливості оцінки температури вузлів механізмів органолептичними методами - Кравченко, В. М.; Сидоров, В. А.; Буцукин, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуті органолептичні методи контроля температури вузлів механізмів, показана можливість комплексного використання вказаних методів для вирішення задач, що виникають під час експлуатації обладнання