Вплив тертя на зношування деталей машин - Беловод, А. И.; Дудник, В. В.; Канивец, А. В.; Дудников, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуті питання класифікації процесу зношування деталей машин під час тертя