Оптимізаційне проектування елементів стіни бокової окатишевозів 20-9749 за критерієм мінімальної матеріалоємності - Фомін, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В статті представлені особливості та результати оптимізаційного проектування елементів стіни бокової окатишевозів моделі 20-9749 за критерієм мінімальної матеріалоємності