Перспективи застосування кластерного аналізу при контролі якості продукції - Микийчук, М. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Здійснено дослідження перспектив застосування кластерного аналізу при вибірковому контролі якості продукції з метою підвищення достовірності ідентифікації її відповідності, що дозволить ефективно управляти ризиками виробництва та споживача.