Перетворення моделей документів у редокументуванні програмного забезпечення - Авраменко, О. А.; Ясенова, І. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглядається реалізація редокументування успадкованого програмного забезпечення, яка ґрунтується на моделе-керованому підході. Описані моделі документа на різних рівнях абстракції із врахуванням вимог технологій розробки. Запропоновано схему послідовного перетворення моделей