Розробка віртуального аудіометра - Кисельова, О. Г.; Яценко, В. П.; Хільченко, К. М.; Кім, В. Д. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Описуються можливості розробки віртуальних приладів на прикладі віртуального аудіометра. Приведено результати тестування програмного забезпечення для діагностики порушень слуху