Газопаротурбінна установка з використанням надлишкової насиченої води в її циклі - Лисих, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
У газопаротурбінних установках температура відпрацьованих газів після котла-утилізатора залишається досить високою 160-170 ° С. В статті розглядається спосіб зниження цієї температури