Вплив інтенсивності управління обтіканням на вібронапруження лопаток компресора газотурбінного двигуна - Терещенко, Ю. М.; Ластівка, І. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Проведено дослідження впливу інтенсивності газодинамічного управління обтіканням лопаток направляючого апарату на вібронапруження лопаток ротора компресора газотурбінного двигуна при резонансних коливаннях