Вплив напрямки перетворення на аномальну спонтанну деформацію карбонільного заліза - Толстенко, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Досліджено вплив напрямку градієнта температури на мікроструктуру і формозмінення карбонільного заліза (0,03% С) при аномальної спонтанної деформації