Вібраційні коливання в технологічних процесах - Дудников, И. А.; Канивец, А. В.; Келемеш, А. А,; Семчук, Г. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглядаються питання зміни властивостей матеріалу деталей при їх обробці методом вібраційного і звичайного деформування деталей з метою розробки технологічних процесів їх відновлення