Поліпшення експлуатаційних характеристик кутеров шляхом створення нової конструкції ножів - Гринь, С. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті представлені результати експериментальних досліджень експлуатаційних характеристик ножів кутера. Також представлена нова конструкція ножа, що дозволяє підвищити робочі характеристики кутера і ремонтопридатність виробу