Визначення технологічних параметрів процесу обробки в залежності від експлуатаційних властивостей покриття - Тимофеєва, Л. А.; Волошина, Л. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В роботі проведено металографічні, лабораторні дослідження на знос, рентгеноспектральний та фазовий аналіз покриття, яке наноситься із водних розчинів солей на залізовуглецеві сплави, що працюють в умовах тертя; встановлено залежності між технологічними параметрами процесу та експлуатаційними властивостями утвореного покриття. Іл.: 3. Бібліогр.: 4 назв.