Підвищення скритності передачі на основі псевдовипадкової перебудови робочої частоти і таймерних сигналів - Корчинский, В. В (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Для завдання підвищення скритності передачі запропоновано метод формування сигнальних конструкцій на основі псевдовипадкової перебудови робочої частоти і таймерних сигналів