Розробка графа параметричної залежності для корпоративних інформаційних систем технологічної підготовки виробництва на базі мов високого рівня програмування - Невлюдов, И. Ш.; Евсеев, В. В.; Милютина, С. С.; Бортникова, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У даній статті запропоновано інформаційну модель і граф параметричної залежності для розробки програмного забезпечення КІС ТПП на ранній стадії проектування технічного завдання