Вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії - Гринь, С. А.; Филенко, О. Н.; Поляшенко, И. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглянуто вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії. Проведено дослідження отримання емульсії із застосуванням різних типів перемішуючих пристроїв. У результаті зроблені висновки про найкраще поєднання параметрів