Визначення відношення щільностей електроліту і розплаву алюмінію в електролізері - Щербань, Г. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Представлені результати дослідження за визначенням відношення щільності електроліту і алюмінію при веденні процесу електролізу глиноземних для кріоліту розплавів. Обговорюється технологія визначення параметрів алюмінієвого електролізера непрямими методами, що дозволяє підвищити якість управління процесом