Моделювання перехідних процесів у випрямлячі з індуктивно-ємнісним фільтром - Ягуп, Е. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Складено диференціальні рівняння змінних стану, що приведені до нормальної форми, випрямляча з індуктивно-ємнісним фільтром. Розроблена математична модель випрямляча реалізована в електронних таблицях Excel із застосуванням методу Ейлера. Результати моделювання представлені часовими діаграми змінних стану в перехідному режимі