Визначення резонансної частоти ЕМП для впливу на насіння сферичної форми - Оленюк, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено теоретичне обґрунтування частоти ЕМП для передпосівної обробки насіння сферичної форми