АНАЛІЗ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ПРИНЦИПІВ «БАР’ЄРНИХ» ТЕХНОЛОГІЙ - БАЛЬ-ПРИЛИПКО, Л. В.; ЛЕОНОВА, Б. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
В статті представлено аналітичний огляд концептуальних принципів «бар’єрних» технологій, проведено оцінку перспективності їх практичної реалізації, висвітлено основні принципи оптимальної комбінації «бар’єрів» для створення синергетичного ефекту, з метою використання фундаментальних основ при розробці сучасних інноваційних технологій якісних та безпечних м’ясних продуктів, констатовано, що основні принципи «бар’єрів» можуть бути легко впроваджені в уже існуючі технологічні процеси виробництва м’ясних продуктів.