Применение обучающей программы по методам утилизации и переработки промышленных и бытовых отходов в учебном процессе - Березуцкая, Н. Л.; Хондак, И. И.; Дзюндзюк, Б. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В статті обґрунтовується необхідність розробки навчальної компютерної роботи з питань захисту літосфери. За допомогою цієї роботи закріплюються теоретичні знання з питань захисту літосфери від різноманітних видів відходів, які утворються на виробництвах різних галузей промисловості.