Влияние управления полем нагружения при электрогидравлической штамповке на повышение качества крупногабаритных листовых деталей - Тараненко, М. Е. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Коротко описані можливості впливу управління полем навантаження заготованки при послідовному локальному електрогідравлічному деформуванні на технологічну спадковість листових деталей.