Влияние вида обработки деталей на напряженное состояние материала - Канивец, А. В.; Дудник, В. В.; Беловод, А. И.; Дудников, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуті питання економічних відношень в агропромисловому комплексі. Намічені основні напрямки розвитку енергозберігаючих технологій в сільськогосподарському виробництві на теперішньому етапі.