Изменение характеристик материала деталей при вибрационном методе восстановления - Беловод, А. И.; Дудников, А. А.; Дудник, В. В.; Канивец, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуті питання пластичного деформування матеріала деталей при різних способах їх відновлення. Встановлено, що при вібраційному способі обробки коефіцієнт тертя знижується, що веде до підвищення зміцнення відновлюваної поверхні. Отримані теоретичні залежності характеру зміцнення металу деталей.