Критерії ефективності в проектах модернізації логістичних систем - Черкасова, Г. В.; Рославцев, Д. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуті питання застосування критеріїв при оцінці ефективності впроваджуваних заходів в проектах модернізації логістичних систем.