Взаимодействие агентов имитационной модели при решении задач управления финансовыми ресурсами банка - Страшненко, Ю. Н.; Прохоров, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Дано загальні принципи взаємодій агентів імітаційної моделі. Пропонується вирішення головних задач управління фінансовими ресурсами комерційного банку, формальний опис онтологічних модель знань агентів для системи моделювання.