Автоматизированная замкнутая система для исследования биостабильности материалов с применением средств NI LAВVIEW - Бесчастная, Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Стаття присвячена автоматизації експериментального стенду, функціонуючого по принципу системи кровообігу людини та виконуючого задачі для лабораторного дослідження біостабільності матеріалів, які застосовуються в біомедичній техніці