Корреляционный метод декодирования таймерных сигнальных конструкций - Хомич, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
У роботі проведено дослідження кореляційного метод удекодування сигнальних конструкцій з енергетичною віддалю меншою тривалості елемента Найквіста. Визначена величина впливу корельованих завад на таймерні сигнальні конструкції. Отримано нові аналітичні вирази розрахунку коефіцієнтів для синтезу надлишкових кодових слів таймерних сигнальних конструкцій через величину коефіцієнта кореляції