Теоретический анализ микропотоков при наличии акустических колебаний - Кунденко, Н. П. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Отримано залежність для середнього значення за часом швидкостей мікропотоків поблизу границі біологічних об’єктів. Дані результати є основою для моделювання процесу массопереносу часток крио – консервую чого середовища, до поверхні біологічних об’єктів при наявності акустичних коливань.