Вибір раціонального розподілу потоків поїздів по залізничному полігону - Мозолевич, Г. Я. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
У статті виконані дослідження впливу розподілу потоків поїздів по ланкам залізничного полігонуна економічні показники, формалізована та вирішена задача вибору маршрутів пропускупоїздопотоків.