Cинтез і реалізація в пліс певних типів пам’яті з впорядкованим доступом - Ліщина, Н. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Наведено опис програмних моделей пам’яті з впорядкованим доступом. Пам’ять описано на мовіVHDL та проведено її синтез в програмованих логічних ітегральних схемах (ПЛІС) звикористанням сучасних технологій та засобів проектування.