Визначення ефекту від застосування адаптивної технології обслуговування двогрупних поїздів - Мазуренко, О. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
У статті розглянуто вплив застосування різних варіантів технології роботи технічної станції пообміну груп вагонів у двогрупному поїзді на основні показники її роботи та пов’язані витрати. Привиконанні досліджень розглянуто основні фактори, які мають суттєвий вплив на витрати станції пообміну груп вагонів, з урахуванням оперативного стану технічної станції та прилеглих підходів.